Arkivbild.
Arkivbild. Bild: MATHIAS BERGELD

Dubbelmål räddade Pixbo

Pixbo Wallenstam vann söndagens match mot Endre efter att Eliska Krupnova gjort två snabba mål i sista perioden.

Pixbo gjorde en stark matchinsats då de mötte stabila och luriga Endre. Senast lagen möttes i våras vann Pixbo med 6-7.

Matchen i Gotländska Visby började med mål för Pixbos del genom Lisa Andebratt som gjorde sitt första mål för säsongen, vilket även blev första periodens enda.

I andra perioden kvitterade Endre och matchläget såg riktigt spännande ut inför tredje perioden. Men då tog Pixbo ledningen igen genom Eliska Krupnova som hänsynslöst brukar ta till vara på varje chans hon får. Det visade hon inte minst när hon gör periodens andra mål, vilket ledde till en vinst för Pixbo med 1-3.