Reece James. Arkivbild.
Reece James. Arkivbild. Bild: Ian Walton/AP/TT

Chelseastjärnan bestulen – mitt under match

Chelseas engelske landslagsback Reece James blev bestulen på tre medaljer – bland annat Champions League-medaljen – mitt under premiären för den här säsongens Champions League-spel hemma mot Zenit tidigare veckan.

ANNONS

Högerbacken skriver på Instagram att han blev av med medaljerna för segrarna i Champions League, Supercupen och EM-silvret med England under ett inbrott i sitt hem.

"De här medaljerna vann jag när jag representerade Chelsea och England – hedersbetygelser som inte kan tas ifrån mig oavsett om jag har de fysiska medaljerna kvar eller inte. Men jag ber alla mina Chelsea- och Englandssupportrar att hjälpa mig identifiera dessa usla individer som aldrig kan slappna av medan bevisen mot dem läggs på hög", skriver Reece James och tillägger att ingen var hemma i huset när inbrottet inträffade.

Reece James, 21, har också lagt ut fyra filmklipp på Instagram där tjuvarna syns i bild.

ANNONS

Flera fotbollsstjärnor har de senaste åren råkat ut för inbrott och rån i England. Svenske landslagsmålvakten Robin Olsen och hans familj utsattes förra säsongen för ett rån när de befann sig i hemmet.

– Det är något vi bearbetar fortfarande, berättade han vid den senaste svenska VM-kvalsamlingen.

comments

Kommentarer

Vad tycker du?

Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och GP förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS