Willy Caballeros straffräddning tog Chelsea till fjärde omgången i FA-cupen efter seger över Norwich.

Chelsea vann efter straffläggning

|

Straffar tog Chelsea till fjärde omgången i FA-cupen. Efter 0–0 krävdes det omspel mot Championship-laget Norwich. Där kvitterade Norwich till 1–1 i den fjärde tilläggsminuten och matchen gick till förlängning.

Förlängningen blev mållös. Chelsea fick två man utvisade, Pedro i den 117:e minuten då han fick sitt andra gula kort och Álvaro Morata i den 120:e minuten. Morata fick en varning för att ha slängt sig, sedan en till för att ha protesterat mot domslutet.

Chelseas målvakt Willy Caballero räddade Norwichs Nélson Olivieiras straff i den andra straffomgången. När Eden Hazard satte Chelseas femte straff var cupavancemanget klart.

Wigan, som spelar i engelska fotbollens tredjedivision League One, skrällde genom att slå ut Premier League-laget Bournemouth med 3–0 i omspelsmatchen.

Premier Leagues bottenlag Swansea, med Kristoffer Nordfeldt i målet, vann över League Championships topplag Wolverhampton med 2–1. Den första matchen blev mållös.