Arne Hegerfors drabbades av hjärtsvikt

Arne Hegerfors fick covid-19 och drabbades av akut hjärtsvikt, det berättar han för Sportexpressen.
– Jag var riktigt dålig, säger tv-profilen.

ANNONS
|

Arne Hegerfors har sedan en tid drabbats av flera olika allvarliga sjukdomar. För ett drygt år sedan berättade den folkkäre tv-profilen att han hade drabbats av stroke, hjärtinfarkt och hjärntumör inom loppet av fyra år.

Nu berättar Hegerfors att han återigen har drabbats fått söka vård efter att han blivit allvarligt sjuk. För Sportexpressen berättar han att det började med covid-19, vilket sen slutade i en akut hjärtsvikt.

– Det var inget vidare med mig. Men så mycket mer minns jag inte, säger Arne Hegerfors till tidningen.

Det var i slutet av november som han blev såpass sjuk att han fick köras till Sankt Görans sjukhus i Stockholm.

ANNONS

– Arne har varit dålig. Läkarna konstaterade att han fått covid-19. Han drabbades även av hjärtsvikt, säger hans fru Kerstin Hegerfors till Expressen.

Tackar sin fru för att han lever

Som konstaterat har Arne Hegerfors under flera år haft stora problem med hälsan, men lurat döden vid flera tillfällen – vilket han tackar sin fru för.

– Det är ju ett mirakel att jag klarat mig trots att jag drabbats av alla sjukdomar. Jag har haft tur att läkarvetenskapen gått framåt och räddat mig, men den största anledningen till att jag mår så bra som jag gör i dag är förstås Kerstin. Hon gör allt för mig, säger han.

LÄS MER:Arne Hegerfors tackar sin fru Kerstin: ”Betyder allt”

ANNONS