Almgren drabbad av ny skada

ANNONS
|

- Jag skulle täcka ett skott och fick bollen på foten, sedan landade jag fel på samma fot. Typiskt, det kommer en skada dagen före match igen, säger Almgren, som kämpat för att ta sig tillbaka från en knäskada tidigare i vår.

Röntgen som gjordes på måndagskvällen visade inte på någon fraktur, men plåtarna är inte färdiggranskade. Mer troligt handlar det ändå om en ledbandsskada. Johanna Almgren undersöktes tidigare i dag av en sjukgymnast, som tror att mittfältaren ska kunna vara tillbaka i träning inom några dagar.

- Jag har rejält ont och har inte sovit någonting i natt. Det känns piss nu när man äntligen var tillbaka efter knäskadan att få en ny skada. Samtidigt låter det ju positivt att den inte ska hålla mig borta från spel under någon längre period, säger GFC-mittfältaren.

ANNONS

Almgren missar alltså kvällens match mot Linköping, men hoppas kunna spela den viktiga bortamatchen mot Malmö den 3 juni.

- Svullnaden var inte så farlig och det var positivt. När den har gått ner och det inte gör lika ont längre så ska det bara vara att köra, säger Almgren.

ANNONS