21 baseballfans i flygkrasch – alla överlevde

På väg från Texas till Massachusetts kraschade ett flygplan. Ombord fanns 21 baseballfans, varav en tioårig pojke, som var på väg till match. Mirakulöst överlevde samtliga.

ANNONS
|

Under gårdagen rapporterades av flera amerikanska medier att ett flygplan, med 21 passagerare, våldsamt kraschat strax efter avfärd från Houston Executive Airport.

Planet hann aldrig lyfta utan fortsatte färden på marken där planet sladdade in i ett stängsel och fattade eld.

Mirakulöst nog överlevde samtliga 21 personer, varav en pojke på 10 år, olyckan. Endast två personer fick uppsöka sjukhus, med lindriga skador.

LÄS MER:Flygplan i lågor efter krasch i USA – alla överlevde

Var på väg till match

Samtliga ombord var på väg från Texas till Massachusetts för att se matchen mellan Houston Astros mot Boston Red Sox i American League Championship Series.

”Det är min uppfattning att det här var ett charterplan som var på väg till Boston för Astros slutspelsmatch”, skriver Trey Duhon, domare och politiker i Waller County på Facebook.

ANNONS

Huston Astros vann matchen med 9-2 på Fenway Park i Boston. Det står nu 2-2 i matcher i serien om bäst av sju.

comments

Kommentarer

Vad tycker du?

Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och GP förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS