Efter fem raka segrar i division 6 Göteborg A tog vinstsviten slut för Sveakurd

Matchen mellan hemmalaget Sveakurd och gästande Götaholm slutade 4–4 (1–0). Därmed tog Sveakurds svit med fem raka segrar i division 6 Göteborg A i fotboll slut på lördagen.

Götaholms BK
4

Sveakurd ledde med 1–0 efter första halvlek. I andra halvlek jobbade sig Götaholm in i matchen. Till slut blev det alltså en poäng var till lagen.

Hemmalagets mål gjordes av Sarkawt Omar Salih 2, Karzan Ayoub och Sizar Ayoub, medan bortalagets mål noterades på Fenan Zemui 3 och Charlie Bengtström.

Det här betyder att Sveakurd är i fortsatt serieledning, och Götaholm på fjärde plats.

Nästa gång lagen spelar i serien är lördag 15 september. Då möter Sveakurd Bjurslätt på Bravida Arena 14.15. Götaholm tar sig an Syrianska/Arameiska Göteborg hemma 12.00.