Onsdagskvällens match mellan Dalen/KFF och Mölnlycke IF har blivit inställd. Dalen/KFF har gått med på att matchen flyttas och istället spelas till hösten
Onsdagskvällens match mellan Dalen/KFF och Mölnlycke IF har blivit inställd. Dalen/KFF har gått med på att matchen flyttas och istället spelas till hösten Bild: NILS JAKOBSSON

Dalen/KFF–Mölnlycke flyttad till hösten

Onsdagskvällens match mellan Dalen/KFF och Mölnlycke IF har blivit inställd och kommer istället att spelas till hösten. Anledningen är att Mölnlycke saknar 14 spelare på grund av skada och kan därför inte spela matchen i nuläget.

ANNONS
|

– Vi hoppas att skadeläget blir bättre men som det ser ut nu har vi inget manskap, säger Anders Dahlstedt, föreningsutvecklare i Mölnlycke IF.

Han berättar att laget har haft problem med skador under hela säsongsinledningen, men han hoppas att läget ska ljusna framöver. Nästa match för Mölnlycke är hemma mot Finlandia/Pallo AIF den 18 maj.

– Vi har ju lite tid på oss till dess så förhoppningsvis hinner vi få tillbaka några spelare, vi har några som dras med sjukdom som kommer hinna bli friska, säger Anders Dahlstedt.

Dalen/KFF har gått med på att matchen flyttas och istället spelas till hösten.

ANNONS

– Mölnlycke meddelade att de skulle behöva lämna walk over om vi inte kunde flytta matchen och det är inget sätt som vi vill vinna en match på. Så vi gick med på att spela den till hösten istället, säger Dalens tränare Kenneth Nyström.

Matchen skulle ha direktsänts på gp.se. På grund av kort varsel kommer den inte att ersättas med någon annan match.

Nästa direktsända match den här veckan är fredagens derby i Bergsjön mellan Bergsjö IF och Bergsjön SK – avspark 19:00 på Bergsjövallen.

ANNONS