3–0 för Gamlestaden - elfte matchen i rad utan förlust

Det blev 0–3 (0–0) mellan Syrianska/Arameiska Göteborg och gästande Gamlestaden när lagen möttes på Bläsebovallen på söndagen. Det innebär elfte matchen i rad utan förlust för Gamlestaden i division 6 Göteborg A i fotboll.

Gamlestadens FF
3

Efter en mållös första halvlek tog Gamlestaden ledningen i andra halvleken och hemmalaget lyckades inte resa sig.

För Gamlestaden var det Tobias Bui, Robin Forsberg och Hoang Pham som blev målskyttar och fixade segern.

Det här betyder att Syrianska/Arameiska Göteborg är kvar på sjunde plats, och Gamlestaden stannar på andra plats, i tabellen.

Syrianska/Arameiska Göteborg tar sig an Bergsjö IF i nästa match borta lördag 1 september 14.00. Gamlestaden möter Real Maskin hemma söndag 2 september 12.00.