Se till att du har den senaste versionen av GPs app, så att du inte missar några nyheter - uppdatera här

Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det.

⇒ Om cookies och personuppgifter
Bild - 1

Skandalen växer – Djokovic erkänner: Erbjöds pengar

Spelskandalen inom tennisvärlden fortsätter att växa. Nu bekräftar världsettan Novak Djokovic uppgifterna. – Det kändes fruktansvärt, för jag ville inte kopplas samman med det här, säger han till Mirror.

Under måndagen kom uppgifterna om en stor spelskandal inom tennisvärlden 16 spelare pekades ut för att vara misstänkta för matchfixning. Bland de misstänkta finns en Grand Slam-vinnare som trots allt fått spela vidare. Världsettan Novak Djokovic är just nu i Australien för att spela Australian Open. Han bekräftar uppgifterna som skakat om tennisvärlden.

– Jag blev inte direkt approcherad. De vände sig till folk som arbetade med mig vid det här tillfället. Det kändes fruktansvärt, för jag ville inte kopplas samman med det här. Vissa kanske kan kalla det en möjlighet. För mig är det en osportslighet, ett brott, jag står inte bakom det. Jag tycker inte att det har en plats i någon sport, speciellt i tennis, säger han till Mirror.

Världsettan på damsidan, Serena Williams har inte stött på några försök till läggmatcher.

– Jag kan bara svara för mig själv, och jag ger allt och varje spelare jag möter verkar ge allt. Som en idrottare gör jag allt jag kan för att vara att inte bara fantastisk, utan historiskt bra. Om sånt där pågår så känner jag inte till det. Jag är i lite av en bubbla, säger hon.

Mest läst