Se till att du har den senaste versionen av GPs app, så att du inte missar några nyheter - uppdatera här

Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det.

⇒ Om cookies och personuppgifter
BB130908WI001

"Schumis" familj om sorgen: Kan inte vrida tillbaka tiden

Sedan december 2013 har Michael Schumacher legat i koma. Under måndagen visade sig hans familj offentligt för första gången på länge.– Vi måste acceptera det som hänt, säger hans manager Sabine Kehm till Bild.

Den tyske F1-legendarens familj, frun Corinna, pappa Rolf och hans två barn Gina Maria och Mick var alla med när en utställning till Michael Schumachers ära invigdes under måndagen – bakom utställningen står företaget DVAG som tillsammans med bland annat Mercedes Benz valt att stanna som sponsorer hos Schumacher ända sedan skidolyckan.

Vården för Schumacher kostar 1,3 miljoner i veckan men familjens enorma förmögenhet på 6,7 miljarder minskar inte då sponsorerna fortfarande ställer upp, skriver ekonomitidningen Bilanz. Familjen visade sin tacksamhet för utställningen och allt stöd som de har fått.

– Schumachers familj är väldigt glada över att DVAG fokuserar på Michaels framgång när deras samarbete nu firar 20 år. Han är en ikon inom sporten, den mest framgångsrike föraren i historien. Och ibland, som sådana här dagar, är det upplyftande att påminnas om det. Självklart saknar vi Michael. Det är en sorg att han inte kan vara med oss här i dag. Det finns ingen som hade velat det hellre än han själv, säger managern Sabine Kehm till tyska Bild.

– Vi kan inte vrida tillbaka tiden. Vi måste acceptera det som hänt och hoppas med vårt fortsatta fulla stöd att han kommer tillbaka en vacker dag.

Mest läst