Se till att du har den senaste versionen av GPs app, så att du inte missar några nyheter - uppdatera här

Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det.

⇒ Om cookies och personuppgifter
1/10

Så här bor tv- familjen i Florida

När Parneviks byggde sin villa för över tio år sedan väckte den uppmärksamhet. Nu öppnar de dörrarna på vid gavel i en dokusåpa.

Tidigare har den kända golffamiljen Parnevik gläntat på dörren till sin villa i Florida. Men i dokusåpan Parneviks på TV3 får vi se det mesta av det lyxiga hemmet. Casa Mia som huset kallas, är döpt efter fru Mia. Det vita huset byggde Jesper och Mia Parnevik i början av 2000-talet. Enligt Expressen kostade det 65 miljoner kronor att bygga. Villan ligger direkt på stranden där de kan sola och fiska kvällens middag. Vid bryggan har de sin yacht där gästerna får bo om huset är fullt.

Huset är på cirka 1 400 kvadratmeter och bara parets sovrum är på 250 kvadratmeter. Deras sovrum har plats för stora sängar, sittmöbler och Jespers walk-in closet ligger vid sovrummet. Men han behöver inte dela sina kläder med Mia då hon har en egen walk- in closet.

I villan finns även gym, flera badrum, biorum, jacuzzi, pool, vinkällare, bar och uteplats. Grannarna i Jupiter, Florida är inte helt okända. Här bor bland andra sångerskan Celine Dion och golfaren Tiger Woods. Tiger Woods ex-fru Elin Nordegren var barnflicka hos familjen Parnevik när de träffades, men det är en helt annan historia.

Mer om familjen:

Parneviks får en ny säsong

Mest läst