Se till att du har den senaste versionen av GPs app, så att du inte missar några nyheter - uppdatera här

Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det.

⇒ Om cookies och personuppgifter
s_ mycket b_ttre_1909715_1024 x 683 standard_2038482

Så bra är Så mycket bättre-artisterna

Uppställningen för nästa säsong av Så mycket bättre är spikad. Oprövade Little Jinder är en drömvärvning enligt GP:s Johan Lindqvist.

Freddie Wadling - TRE FYRAR

Skivaktuelle Freddie Wadling är på många sätt en drömvärvning. Han har en lång och allt annat än spikrak karriär bakom sig och har förstås hur mycket som helst att berätta. Om han är på det humöret. Och om han orkar. Det är ingen hemlighet att Freddie har det motigt med både fysik och motivation, och inspelningarna är krävande. Fast med rätt förutsättningar kan Freddie Wadling säkert blomma upp ordentligt i sommarsolen på Gotland.

Jill Johnson - FYRA FYRAR

Ytterst stabil bokning. Jill Johnson är professionell, noggrann och engagerad i allt hon gör. Dessutom extremt verbal med en förmåga att vara personlig utan att bli privat. Att hon är fin på att tolka andras låtar, samarbeta musikaliskt och fungerar framför en kamera vet vi från hennes veranda-program i SVT.

Little Jinder - FEM FYRAR

Någon konstaterade på Facebook att ingen ger så roliga och underhållande intervjuer som Little Jinder. Hon säger precis vad hon tycker och hon gör det på ett knivskarpt och välformulerat sätt. Little Jinder har dessutom en uppenbar fingertoppskänsla för popmusik och har redan skapat sig ett utpräglad, personligt sound. Hon kommer att göra succé, en drömvärvning helt enkelt.

Danny Saucedo - TVÅ FYRAR

Danny har varit med i massvis med olika tv-program utan att sätta något avgörande avtryck. Han är klanderfri, fläckfri och ganska... tråkig. Visserligen fick han en grammis för årets bästa låt, men bakom Dör för dig-hiten är det besvärande tunt. Men överraska oss gärna med grymma tolkningar av kompisarnas låtar, Danny.

Magnus Carlson - TRE FYRAR

Weeping-Magnus inledde sin långa karriär med att sjunga covers och Musikhjälpen har aldrig varit så gåshudsframkallande som när han och Petra Marklund tolkade Fix you i Musikhjälpen. Så om det är något Magnus Carlson behärskar är det att förgylla andras material. Han kan framstå som en smula blyg, men det kanske släpper lagom till middagen?

Lisa Ekdahl - TRE FYRAR

Lisa Ekdahl är något av en chansning. Hon har genom åren varit sparsam med intervjuer och syns i princip aldrig i några offentliga sammanhang utanför scenen. Integriteten är imponerande och givetvis en starkt bidragande orsak till att TV4 vill ha med henne. Men för att fungera i Så mycket bättre måste hon öppna upp lite mer än vanligt och bjuda på sig själv. Känner hon sig bekväm med det, kan det bli hur bra som helst. Och vi ser fram emot att höra henne tolka de andras låtar.

Tommy Nilsson - TRE FYRAR

Tommy lyckades inte så bra i Melodifestivalen med sina kamrater Uno och Patrik, vilket inte hindrar dem från att ge sig ut på en turné i sommar. Tommy ska alltså också hinna med en vecka på Gotland. Jag tror att Tommy kan bidra med en hel del, när jag träffat honom har han varit varm och öppenhjärtig. Och sångrösten har han ju onekligen. Frågan är vilken av de andra som norpar åt sig Öppna din dörr.

Mest läst