Se till att du har den senaste versionen av GPs app, så att du inte missar några nyheter - uppdatera här

Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det.

⇒ Om cookies och personuppgifter
Bild - 1

Sävehof nära att skrälla i CL: Känns lite surt

Sävehof var nära att skrälla mot det danska superlaget, men kastade bort chansen. – Det känns lite surt faktiskt, säger Henrik Signell efter 25–21 mot Midtjylland.

Det unga Sävehof-laget gjorde ingen bra första halvlek och tränaren Henrik Signell såg allt annat än nöjd ut. Men i den andra halvleken lyfte sig Partille-gänget rejält och var ett tag bara två mål ifrån en kvittering mot Midtjylland.

– Vi gör verkligen ingen bra första halvlek. Vi är inte med i matchen riktigt då och bjuder på flera lägen. Sen höjer vi oss rejält i andra, säger målvakten Johanna Bundsen och fortsätter:

– Jag vet inte riktigt varför det blev som det blev. Vi var väldigt förberedda och visste vad vi skulle göra. Men vi möter ett topplag som är väldigt bra också.

Sävehof-tränaren Henrik Signell var både stolt och besviken över lagets insats.

– Ja, det är lite både och. Vi kastade bort chansen ett tag men samtidigt är jag glad över den moral vi visar när ni tar oss tillbaka in i matchen och nästan är ikapp. Det finns mycket som vi kan ta med oss från den här matchen.

Vad betyder den här matchen för er?

– Mycket! Det tar tid att skaffa sig den här rutinen av att spela sådana här matcher. Det går inte på ett halvår utan tar längre tid. Vi möter ett lag som spelat hundratals sådana här matcher och har en helt annan medelålder än vad vi har. Det syntes stundtals tycker jag när det blev lite väl slarvigt.

Johanna Bundsen var riktigt bra i målet för Sävehof och lyckades dessutom komma med i målprotokollet när hon såg att målet var öppet och chansade.

– Kul att göra mål! Sen var första halvlek inte så bra för mig heller, blev många enkla avslut för de men i andra blev det bättre tycker jag. Sen möter vi fulltidsproffs som har betalt för att leverera på högsta nivå, alla hos oss pluggar eller jobbar så det är ju skillnad, säger hon.

Mest läst