Ronaldos 95:e CL-mål räckte inte i Dortmund

Real Madrid såg ut att ta lagets första seger i Dortmund, men en sen kvittering förstörde kvällen för Cristiano Ronaldo & Co. André Schürrle fixade 2–2 med en mäktig kanon.

|

– När man gör mål så här sent känns det som en seger, men vi förtjänade minst en poäng, säger Schürrletill Viasat sport.

Ronaldo inledde målskyttet med ett distinkt skott i den första halvleken. Portugisens 95:e mål i Champions League. Och stjärnan firade målet tillsammans med coachen Zinedine Zidane.

Och konflikten efter den senaste ligamatchen – när Ronaldo byttes ut – verkade vara glömd.

Hemmalaget kom dock tillbaka.

Pierre-Emerick Aubameyang stötte in 1–1 strax före paus och satte punkt för en intensiv första halvlek.

Publiken på Signal Iduna Park bjöds verkligen på en höghastighetsmatch. Och den andra akten blev lika sevärd som den första.

Ett mål av gästernas mittbackRaphaël Varane såg länge ut att fixa första Real Madrid-segernnågonsin i Dortmund. Men hemmalagets inhoppare André Schürrle fick sista ordet.

Den tyske landslagsanfallaren skickade in en mäktig kanon i den 87:eminuten. Matchen slutade 2–2.

Real Madridhar bara vunnit fyra av 30 matcher i Tyskland. Och har ännu inte vunnit borta mot Dortmund.