Se till att du har den senaste versionen av GPs app, så att du inte missar några nyheter - uppdatera här

Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det.

⇒ Om cookies och personuppgifter
Bild - 1

Rognes skada kan tvinga Gren till värvning

IFK Göteborg funderar på att ta in en extra mittback på korttidskontrakt under våren. Ett alternativ är den förre Häckenbacken Walid Atta. – Han är ett av namnen. Vi sitter inte och förhandlar med någon, säger sportchefen Mats Gren.

IFK Göteborg har sex kontrakterade mittbackar. En (Patrick Dyrestam) är utlånad, Tom Pettersson i grunden innermittfältare, Thomas Rogne på väg tillbaka från korsbandsskada och Benjamin Zalo sjuk. Återstår i nuläget Mattias Bjärsmyr och Hjalmar Jonsson. Därför kan det bli aktuellt med att kontraktera ytterligare en mittback under våren.

– Skall vi ta in någon skall han vara så pass bra att han går in och spelar. Skulle vi känna att Thomas är väldigt långt fram när vi åker hem är det inte hundra procent säkert att vi tar in någon heller, säger sportchef Mats Gren.

– Vi har flera olika namn som vi har varit ute och tittat på. Atta är ett av dem.

Även Per Nilsson och Mikael Antonsson?

– Det är namn som har dykt upp hos oss, sedan vill jag inte kommentera vilka vi har pratat mer eller mindre med.

Hur långt fram är Thomas Rogne?

– Vår medicinska avdelning tycker inte att vi skall spela honom på våren. Thomas själv vill spela. Jag skall inte säga att det är en konfliktsituation. Vi skall inte göra några dumheter. Känner spelaren att han är så pass bra i början av april är det svårt att säga ”nej, det är du inte”.

Mest läst