Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det.

Om Cookies

Bild - 1
Renée Zellweger före och efter kniven.

Renée Zellweger kraftigt plastikopererad

Skådespelerskan Renée Zellweger har genomgått avancerad plastikkirurgi. Nu debatteras hennes nya utseende och Hollywoods skönhetsideal.

Läs också: Zellwegers nya utseende skapar debatt och Hanna Jedvik: Bara ingen märker att du gör det

Du läser nu en av dina fria artiklar på GP.se

När skådespelerskan Renée Zellweger på måndagen dök upp på galan 2014 ELLE Women In Hollywood Awards i Beverly Hills var det många som reagerade starkt på hennes nya utseende.

Zellweger, mest känd för sin succéroll i den romantiska komedin Bridget Jones dagbok, har efter upprepade besök hos plastikkirurgen förändrats sitt utseende dramatiskt.

Renée Zellweger har under flera år varit öppen med att hon haft svårt att acceptera sitt utseende och stå emot förväntningarna på perfektion i en filmbransch där man som kvinna inte tillåts åldras på ett naturligt vis. Många har kommenterat Zellwegers val att operera sig. Bland annat Kjell Häglund på tvdags.se.

"Jag vill varken moralisera eller beklaga något å hennes vägnar, jag vet ingenting om bakgrunden; och om hon är lyckligare nu, om hennes tidigare utseende gjorde hennes självbild jobbig, vem är jag att kommentera hennes beslut? I synnerhet som mångårig manlig, heterosexuell biobesökare och masskonsument av sexistisk popkultur", skriver han.

Renée Zellweger har valt att kommentera spekulationerna i amerikanska tidningen People:

"Mina vänner säger att jag ser harmonisk ut. Jag är frisk och lever hälsosamt vilket jag inte var så bra på under en lång tid", menar Renée Zellweger.

Mest läst