Se till att du har den senaste versionen av GPs app, så att du inte missar några nyheter - uppdatera här

Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det.

⇒ Om cookies och personuppgifter
Bild - 1

PSG:s besked om Zlatans framtid – förhandlar

Var Zlatan spelar nästa säsong vet endast storstjärnan själv. PSG-bossen Laurent Blanc bekräftar nu dock att klubben förhandlar om en förlängning av kontraktet. – Vi kommer se över det, säger han enligt RMC.

Zlatans kontrakt med den franska storklubben går ut till sommaren – ett kontrakt som är värt 1,5 miljoner euro i månaden enligt franska Le Parisien. Zlatan har inte gett några besked kring sin framtid men har ryktats vara på väg både till MLS och Premier League. Under tisdagen kom dock besked från Laurent Blanc att klubben förhandlar med Zlatan.

– Vi kommer att se över det, men låt det gå lite tid. Kommer laget att ha samma tränare för laget? Klubben kommer att titta på det här, men det är fortfarande lite tidigt. Jag kommer att vara med i diskussionerna. Vi kommer också att titta på sommarens transferfönster som är mycket viktigare än transferfönstret på vintern, säger Blanc enligt RMC.

– Om klubben inte meddelar någonting så är det för att den inte har någonting att meddela. Det här är ingenting som blir klart på några dagar, säger Blanc.

Mest läst