Se till att du har den senaste versionen av GPs app, så att du inte missar några nyheter - uppdatera här

Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det.

⇒ Om cookies och personuppgifter
Bild - 1

Pops om kritiken: Tråkigt om han tycker så

Skidlandslagets presschef Torbjörn Nordvall gick till hård kritik mot SVT för deras inslag med Charlotte Kalla under Idrottsgalan. Nu får han svar från André Pops. – Charlotte visste precis vad vi skulle göra, säger Pops till Sportbladet.

Charlotte Kalla är en extrem tävlingsmänniska, något som tydligt har synts i intervjuer genom åren. Något som SVT tog fasta på under Idrottsgalan när man visade ett montage med Kallas argaste intervjuer. Ett inslag som uppskattades av många men inte av landslagets presschef Torbjörn Nordvall.

Detta är den Charlotte jag känner som vill alla väl och alltid gör sitt bästa, även för SVT. Tummen ner för Pops taskiga skämt. Att göra sig rolig på en vinnarskalles bekostnad var smaklöst uselt. OGILLA, skrev han på Facebook.

Charlotte var själv med i en sketch senare under galan – då var rollerna bytta om Pops spelade sur i stället.

– Charlotte visste precis vad vi skulle göra. Jag har pratat med henne och hon visste att vi skulle klippa ihop när hon var sur i sådana intervjuer, och att vi sen skulle göra en sketch på det omvända. Så det måste vara lugnt med Charlotte, jag kan inte tänka mig något annat, säger Pops till Aftonbladet.

Aftonbladet: Vad tycker du om att det blir sådana reaktioner från en presschef i landslaget om sådana här grejer?

– Det är klart att han värnar om sina åkare och tycker han att det inte känns bra i magen så … det är inget bra. Men jag tror inte att de andra uppfattade det så, framförallt inte Charlotte, som var med på det. Men det är tråkigt om Torbjörn tycker så. Han var ju inblandad i att Charlotte skulle komma till den här inspelningen under Tour de Ski, så ja, jag vet inte…, säger Pops.

Mest läst