Se till att du har den senaste versionen av GPs app, så att du inte missar några nyheter - uppdatera här

Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det.

⇒ Om cookies och personuppgifter
pix

Pixbo har börjat blicka mot slutspel

Den omskolade backen Isak Julkunen visade att han har kvar målsinnet när Pixbo i går slog bottengänget Granlo.…– Det får vara godkänt med två mål från min sida, säger han.

Granlo slåss för sin överlevnad i botten av SSL och behöver alla poäng man kan få. Men när Pixbo sätter upp farten är det inte många lag som kan hänga med.

– Vi måste spela med fart och energi när vi möter sådana här lag. Jag tycker ändå att vi borde ha kunnat rulla ut dem mer än vad vi gjorde. Vi kunde absolut ha haft bättre skärpa i sista tredjedelen, säger Pixbos Isak Julkunen.

Julkunen, som under säsongen skolats om till back, visade med sina två mål att han har behållit målsinnet.

I mitten av första perioden satte han 3-0 när han fyllde på längs vänsterkanten och i sista perioden släckte han definitivt hoppet för Sundvallslaget när Pixbo kontrade in 9-5.

– De var tvungna att chansa lite på slutet och jag fick en fin pass av Calebsson som jag kunde sätta, berättar Julkunen.

Segern innebär att Pixbo toppar tabellen.

– Självklart vill vinna serien och få chans att välja motståndare när slutspelet drar igång i mitten av mars.

Börjar ni se fram emot slutspelet redan nu?

– Absolut. Visst har vi börjat snacka om det lite och börjat titta på motståndare. Samtidigt får vi inte tappa fokus på de matcher som vi har kvar i serien.

Mest läst