Se till att du har den senaste versionen av GPs app, så att du inte missar några nyheter - uppdatera här

Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det.

⇒ Om cookies och personuppgifter
Bild - 1

Okänd man slet in kvinna i bil

Sent natten mellan fredag och lördag blev en kvinna i Trollhättan utsatt för ett våldtäktsförsök. En okänd man ska ha slitit in henne i en bil och tafsat på henne.

Kvinnan hade varit ute på krogen och stod vid tvåtiden natten mellan fredag och lördag och väntade på sin man vid Drottningtorget i Trollhättan.

En bil stannade till i närheten av henne och hon tog ett par steg fram för att kolla om det var hennes man. Då klev en annan man ut ur bilen och drog in henne på passagerarplatsen.

– Mannen hoppar in i bilen igen och tafsar först på henne och börjar sedan köra iväg. Kvinnan lyckas då slita sig loss och tar sig ur bilen när den har börjat rulla, säger Fredrik Brax, inre befäl på polisen i Trollhättan.

Mannen körde därifrån och kvinnan lyckades ta sig hem. På lördagseftermiddagen gjorde hon en polisanmälan och mannen är nu misstänkt för försök till våldtäkt.

Polisen har i nuläget ingen misstänkt och är angelägna om att komma i kontakt med personer som befann sig vid Drottningtorget och som kan ha sett något.

Mest läst