Här överraskar hon sin son - efter tio år. Foto: Shannon Slattery/Facebook.com
Här överraskar hon sin son - efter tio år. Foto: Shannon Slattery/Facebook.com

Magiskt möte när mor och son återförenas efter tio år

En man från Massachusetts i USA träffar sin mamma för första gången på tio år. Resultatet är en känslostorm av sällan skådat slag.

ANNONS
|

Jeffrey Mayi hade inte träffat sin bror Axel på fyra år. Hans senaste möte med sin mamma Madeline hade dröjt ännu längre. Tio långa år med ett världshav mellan dem. Deras återförening är något utöver det vanliga.

Det är Jeffreys partner Shannon Slattery som har lagt ut klippet på Facebook som nu sprids som en löpeld. Hon hade sinnesnärvaro nog att stå redo med kameran när hennes man kom hem, öppnade dörren och upplevde något som han längtat efter så länge.

Det bästa av allt? Det hela var en stor överraskning för Jeffrey.

”Jeffs mamma hade rest hela vägen från Libreville i Gabon”, skriver Shannon Slattery i sitt Facebook-inlägg och tillägger att hon ”älskar sin man och hans stora hjärta”.

ANNONS

I en längre text på Youtube förklarar Shannon att Jeffrey och Madeline har hållit kontakt med regelbundna telefon- och videosamtal, men visumproblem och brist på ekonomiska resurser hade förhindrat att återföreningen skedde tidigare.

När Shannon och Jeffrey fick en son påbörjades planerna på att få Madeline att komma till USA för att träffa sitt första barnbarn och att äntligen återförenas med sin son.

Klippet på Facebook har i skrivande stund visats över fem miljoner gånger.

ANNONS