Polisen: "Känner du igen ringen?"

Polisen utreder just nu en stöldhärva i Västsverige, och på två misstänkta har en ring hittats. Nu vill man snabbt hitta ringens ägare, eller någon som vet mer om den. – Det är bråttom, säger utredare Anette Samuelsson.

ANNONS
|

För två dagar sedan lade polisen i Västra Fyrbodal ute en efterlysning på Facebook, en efterlysning som hittills inte gett tillfredsställande resultat.

– En person har hört av sig men vi kunde ganska snabbt avfärda att den var ringens ägare, säger Anette Samuelsson, som är utredare vid polisen i Trollhättan.

Ringen har polisen hittat på två misstänkta brottslingar som just nu befinner sig i häktet i Uddevalla. De misstänks för en rad stölder och hälerier som ska ha skett i bland annat Göteborg.

Polisen kan i nuläget inte utesluta att ringen på bilden kommer från en stöld, och därför är man nu mycket intresserad av information som gäller smycket.

ANNONS

– Ägaren till ringen är alltså inte brottsmisstänkt, utan vi vill ha reda på om någon blivit av med den, eller tidigare ägt den – all information är intressant, säger Samuelsson.

Eftersom de båda misstänkta är häktade - vilket man bara kan vara under en begränsad tid - vill polisen så snabbt som möjligt komma i kontakt med den som kan veta något om ringen.

– Det är lite bråttom, säger Samuelsson.

Polisen når man på 114 14.

ANNONS