En person död efter våldsam villabrand i Marks kommun

Vid midnatt under natten till torsdagen uppstod en allvarlig villabrand i Marks kommun. När räddningstjänsten kom till platsen var huset helt övertänt och bortom räddning.

ANNONS
|

En person har hittats död efter torsdagsnattens villabrand i ett hus i Marks kommun. En person har varit saknad sedan händelsen och personens anhöriga är underrättade om att en kropp hittats i huset.

– Vi kan inte säga mer än att det är en kropp anträffad i resterna av huset, personen är inte identifierad. Men de som saknade en anhörig efter branden är underrättade, säger Ina Frenning, jourhavande förundersökningsledare hos polisen i Borås.

Det är ännu oklart vad som orsakat branden.

Området runt byggnaden spärrades av och en förundersökning om mordbrand inleddes, vilket är standard förfarande vid den här typen av allvarliga bränder.

ANNONS

En teknisk undersökning kommer att inledas så fort det är möjligt.

– Den tekniska undersökningen av huset kommer att dröja eftersom det måste svalna av, sa Peter Adlersson.

comments

Kommentarer

Vad tycker du?

Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och GP förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS