Två till sjukhus efter krock på E20

Två personbilar krockade på E20 norr om Alingsås. Vägen stängdes av i båda riktningar och två personer fördes till sjukhus efter olyckan.

ANNONS
|

Larmet om olyckan kom in strax innan klockan 17 under tisdagen. Två personbilar ska ha krockat i norrgående riktning strax norr om Alingsås. Räddningstjänst och ambulans är på plats vid olyckan.

– Hittills har två personer förts till sjukhus, säger Jessica Avenius vid SOS alarm.

Även polis larmades till platsen. En stund senare meddelade Trafikverket att E20 var avstängd i båda riktningar efter olyckan.

– Man har börjat öppna upp växelvis, men det har varit avstängt i cirka en timme så det är långa köer i bådas riktningar, säger Claes Hedberg vid Trafikledningscentralen Väst.

Strax innan klockan 19 var vägen öppen för trafik igen. Insatsen är avslutad vid platsen.

ANNONS
comments

Kommentarer

Vad tycker du?

Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och GP förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS