Två män flydde efter bilbrand

Under natten till tisdagen sattes en bil i brand vid Landvetter. Två män sågs springa från platsen till skogs efter att ha tänt eld på bilen. Polis har sökt i området med hund.

ANNONS
|

Det var vid tre-tiden natten till tisdagen som säkerhetsvakter på Landvetter såg två män som satte eld på en bil på området. Vakterna såg sedan hur de två männen sprang till skogs.

Inga andra fordon ska ha skadats av branden.

– Polis har hittat grejer i bilen som gör att man kan misstänka förberedelse av stöld. Man har bland annat hittat verktyg som kan användas vid inbrott, säger Johan Josarp, vakthavande befäl vid polisen.

Polis tog verktygen i beslag på plats och misstänker att männen själva ställt bilen på området.

– Antingen så har man, eller skulle använda verktygen. Man har ställt den där och satt eld på den, säger Hans Lippens, polisens presstalesperson.

ANNONS

Polis har sökt i området efter de misstänkta gärningsmännen med hund men utan att hitta någon.

comments

Kommentarer

Vad tycker du?

Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och GP förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS