Genrebild
Polis
Genrebild Polis Bild: Ola Folkesson

Tre män gripna efter stöld – orsakade köer på E6

Tre män greps strax efter lunch misstänkta för ett stöld mot ett bärgningsföretag under måndagen. Polisen kunde gripa de misstänkta efter att de stoppat en bil på E6.

ANNONS
|

Gripandet orsakade inledningsvis långa köer längs E6 i höjd med Kungsbacka. Detta efter att en bil stoppats och att de anhållna försetts med handfängsel.

– En polispatrull får stopp på bilen och kontrollerar. I bilen finns tre män och det finns även gods som kan spåras till företaget som haft inbrott, säger Hans Lippens, presstalesperson hos polisen.

Inbrottet som de anhållna männen misstänks för inträffade hos ett bärgningsföretag i närheten av Kungsbacka under måndagen. Personal uppmärksammar de tre männen och låser i dem på området, då kör de bilen igenom ett staket och försvinner från området. Polisen kunde sedan stoppa bilen längs E6 i höjd med Kungsbacka.

ANNONS

– Vi håller just nu på att försöka identifiera de anhållna. Det är lite klurigt för de finns inte i svenska register, kanske finns de i internationella, så mycket kan jag säga, säger Lippens.

Vad är det som har stulits?

– Vi håller på och kollar med företaget nu. Vi hittade en del batterier i bilen i alla fall.

ANNONS