Trafikolycka på Tjörn

På Tjörn har en personbil kört in en lastbil bakifrån. Enligt larmet ska personbilen ha lyckats köra upp på lastbilens släp.
– Det ska vara en halkolycka, säger polisens presstalesperson Ulla Brehm.

ANNONS
|

Det var strax innan 17-tiden som polisen larmades till Kållekärr på Tjörn med anledning av en trafikolycka. En personbil uppges har kört in en lastbil bakifrån. Enligt vittnesuppgifter på platsen ska personbilen ha hamnat uppe på lastbilens släp.

– Lastbilen är biltransport och personbilen har lyckats hamna uppe på lastbilen, enligt inringarens uppgifter, säger Ulla Brehm, polisens presstalesperson i Region Väst.

Både polisen och räddningstjänst är på väg till platsen. Det finns inga rapporter om personskador. Enligt uppgifter ska släpet stå dåligt till vilket kan orsaka vissa störningar i trafiken.

– Bilar kan ta sig förbi, men ekipaget står dåligt till, säger Ulla Brehm.

ANNONS

Enligt räddningstjänsten ska det inte röra sig om någon särskilt allvarlig händelse.

– Det var lugnt på platsen och inga skadade. Vi vara bara på plats för att reda ut vad som hade hänt, säger Göran Andtbacka, insatsledare på räddningstjänsten Södra Bohuslän,

comments

Kommentarer

Vad tycker du?

Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och GP förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS