Stort slagsmål vid bilverkstad – flera skadade

Polisen larmades till en bilverkstad i Falköping med anledning av ett stort slagsmål under onsdagen. Enligt uppgift ska tillhyggen ha använts och flera personer uppges vara skadade.
– En skadad är körd med ambulans till sjukhus, säger polisens presstalesman Tommy Nyman,.

ANNONS
|

SOS larmades om ett stort slagsmål vid en bilverkstad i Falköping vid 16.30 på tisdagen. Vad som utlöst bråket är för närvarande oklart, men enligt polisen finns uppgifter om flera skadade.

– Vi har en skadad som ska ha blivit rispad med kniv i huvudet. Vi letar också efter en person som eventuellt är skuren i en arm, men den personen har vi inte hittat, säger Tommy Nyman, presstalesman vid polisen region väst.

Avförd med ambulans

En person har körts från platsen med ambulans.

– Men vilka skador han har framgår inte, säger Tommy Nyman.

Enligt polisen ska tio till tolv personer ha varit inblandade i slagsmålet och tillhyggen ska ha använts.

ANNONS

– Enligt initiala uppgifter ska något hot ha uttalats vilket skulle kunna vara upprinnelsen till det här, men vad det är och exakt hur många som varit inblandade vet vi inte i nuläget. Vi pratar med vittnen och personer på plats som varit fysiskt inblandade, säger Tommy Nyman.

De inblandade ska vara män mellan 18 och 25 år. Två personer ska också ha setts lämna platsen i en bil.

En gripen

Vid 17.30 meddelade polisen att en man var gripen.

– Vi har gripit en person på platsen för grov misshandel, säger Tommy Nyman.

Polisen är på plats med tre patruller. Ytterligare en man ska ha pekats ut som misstänkt, den personen har dock inte gripits ännu.

Enligt polisen finns det för närvarande tre målsäganden/offer i ärendet, varav den ene är den man som förts till sjukhus med ambulans.

comments

Kommentarer

Vad tycker du?

Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och GP förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS