Arkivbild.
Arkivbild. Bild: Johan Nilsson/TT

Stökigt bråk i Borås slutade i mordförsök

Strax innan elva under söndagskvällen larmades polisen om ett stort bråk i Borås. Det hela slutade med att fyra personer uppsökte sjukhus, varav en av de skadade var knivskuren.
– Det är en rörig historia, säger Tommy Nyman, presstalesperson hos polisen i region Väst.

ANNONS

Vid tio i elva på söndagskvällen larmas polisen i Borås till ett bråk. Flera personer ska ha varit inblandade, och det finns många olika vittnesuppgifter från platsen.

– Det finns många olika uppgifter om hur många som faktiskt slåss. Det är en rörig historia, säger Tommy Nyman, presstalesperson hos polisen i region Väst.

"Rejält knivhugg i ryggen"

En skadad person hittades av polisen på en gräsmatta och en annan i ett intilliggande trapphus. Båda personerna körs då till sjukhus för kontroll.

– Sedan finns det vittnesuppgifter om att två personer ska ha försvunnit i en bil. Men när vi sedan åker till sjukhuset för att hålla förhör med de skadade så hittar vi den försvunna bilen utanför sjukhuset, säger Tommy Nyman.

ANNONS

Det visar sig då att en av personerna i bilen är knivhuggen.

– En av dem har då ett rejält knivhugg i ryggen, och då framkommer det uppgifter om att en av de skadade som körts in från platsen är den som utdelat det knivhugget, säger Tommy Nyman.

Personen är nu gripen för misstänkt mordförsök. Ingen ska vara livshotande skadad efter händelsen.

comments

Kommentarer

Vad tycker du?

Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och GP förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS