Sov med sin bebis - främmande man började tafsa

ANNONS
|

Det var vid 02-tiden som en kvinna låg och sov i sitt hus i Torsby, Värmland, när händelsen inträffade, vilket Aftonbladet var först på att uppmärksamma.

Helt plötsligt vaknade kvinnan, som är i 20-årsåldern, till efter att hon kände att någon tafsade på henne.

Blev rädd och skriker

- Det var en kvinna i 20-årsåldern som låg på övervåningen i huset och sov med sin 18-månaders bebis. Sambon var på nedervåningen. Helt plötsligt känner den här kvinnan att någon tar henne på höften och hon tror självklart att det är sambon. Men när hon tittar upp så ser hon att det står en främmande man där, så hon blir rädd och skriker, säger Johanna Sachs, förundersökningsledare på krimjouren i Värmland.

ANNONS

Därefter ska gärningsmannen ha flytt rummet, ut i hallen, öppnat ett fönster och hoppat ner - det är dock oklart på vilket sätt gärningsmannen ska ha kommit in i huset.

Ingen ska ha kommit till fysisk skada.

- De är naturligtvis jätteskärrade.Det finns rätt så bra signalement för gärningsmannen. Det vi ska göra nu är att göra en teknisk undersökning och säkra handavtrycket på fönstret, säger Johanna Sachs.

Hoppas på tips

Ingen är i nuläget gripen.

- Vi kommer att knacka dörr och hoppas naturligtvis på att det ska komma in tips till oss. Patrullen pratade med båda personerna när de var på plats och kunde lämna rätt bra signalement, det är de vi har att gå på just nu, säger hon.

En anmälande gällandeofredande, skadegörelse och hemfridsbrott har skrivits efter händelsen.

ANNONS