Polis och militär söker efter försvunnen 84-åring

Polis och militär söker efter en försvunnen man i trakterna kring Tibro. Mannen är 84 år och har varit försvunnen sedan i tisdags eftermiddag. På torsdagsmorgonen var han fortfarande inte återfunnen.
– De arbetar för fullt med det här, säger Ann-Christin Löfstrand vid polisen region väst.

ANNONS
|

Mannen ska ha försvunnit vid 15-tiden från sin bostad i Björkhult på nyårsdagen. Området ligger knappt två mil öster om Skövde.

Polisen larmades vid 19:30 och sedan dess har mannen sökts med bland annat helikopter och hundpatruller i området. Även militär är med i sökandet.

Polisen vill ha allmänhetens hjälp

Mannens anhöriga har gett polisen och media tillåtelse att publicera en bild på mannen i förhoppning om att han ska komma tillrätta.

– Om man har några tips vill vi att man kontaktar oss på 114 14, säger Hans Lippens, talesperson för polisen Region Väst.

Vid försvinnandet var mannen klädd i en mörk jacka, mörka byxor och troligtvis iförd en gulgrön reflexväst. Mannen beskrivs även ha en framåtlutande gång och smal kroppsbyggnad. Han är 170 centimeter lång.

ANNONS

Stora delar av sökområdet består av terräng och grönområden. I nuläget finns ingen misstanke om brott.

Fortfarande försvunnen

Under onsdagskvällen var mannen fortfarande inte hittad och sökandet fortsatte under natten, dock utan resultat.

– Vi har fått in del tips som vi tittat på, men tyvärr har inga av de tipsen lett vidare till något, säger Jenny Widén.

På torsdagsmorgonen var mannen fortfarande inte återfunnen.

– De arbetar för fullt med det här, säger Ann-Christin Löfstrand, vakthavande befäl vid polisen region väst.

comments

Kommentarer

Vad tycker du?

Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och GP förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS