Försvunnen kvinna funnen

En äldre kvinna försvann från ett äldreboende i Kungsbacka kommun under söndagen. Polisen inledde en sökinsats i området kring Kullavik efter kvinnan. En stund senare var hon återfunnen.

ANNONS
|

Kvinnan var försvunnen sedan lunchtid under söndagen. Hon bor på ett äldreboende i Kungsbacka kommun och personalen ska ha kontaktat polisen sedan de upptäckt att kvinnan saknades.

– Det verkar som att någon sett henne runt 12-tiden och efter det ska hon ha lämnat boendet, sa Johan Ljung, vakthavande befäl vid polisen.

Kvinnan är i 70-årsåldern. Hon ska vara ljushårig och ha varit klädd i en cerice-rosa tröja och jeans när hon försvann.

– Hon kan uppträda lite förvirrat, sa Johan Ljung.

Polisen inledde en sökinsats i området kring Kullavik efter kvinnan. De sökte bland annat med helikopter från luften och patruller med hundar på marken.

ANNONS

– Vi söker i både skogen och längs kusten, sa Johan Ljung.

Strax innan klockan 18 meddelade polisen att kvinnan hade hittats.

comments

Kommentarer

Vad tycker du?

Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och GP förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS