Misstänkt inbrott på vårdcentral i Kungälv

Under natten till lördagen ska någon eller några tagit sig in på vårdcentralen vid Nordmannatorget i Kungälv. I lokalerna var det stor oreda under morgonen och polisen utgår från att saker har stulits.

ANNONS

En anmälan kom in till polisen under lördagsmorgonen. En förbipasserande hade noterat att flera fönster stod öppna till vårdcentralen och att det var oreda inne i lokalen.

På plats inledde polisen en brottsplatsundersökning och gjorde en anmälan om stöld genom inbrott. Exakt vad som stulits är ännu oklart.

– Som det ser ut i lokalen utgår vi från att det fattas saker. Man har sett lösa sladdar bland annat, säger Ulla Brehm, presstalesperson på polisen.

Inbrottet tros ha ägt rum under natten och polisen efterlyser nu tips från den som kan tänkas ha sett eller hört något.

– Vi har i nuläget inte så mycket att spåra efter men vi hoppas att platsundersökningen kan ge någonting, säger Brehm.

ANNONS
comments

Kommentarer

Vad tycker du?

Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och GP förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS