Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det.

Om Cookies

Miljonvinnare trodde att det var ett skämt

Den Halmstadbo som i helgen vann två miljoner på Lotto vägrar tro att han har vunnit förrän han ser pengarna på sitt konto.

Tiden när alla som spelar på Lotto med spänning följde dragningen i realtid är sedan länge förbi. Uppenbarligen kan det dröja en ganska bra stund innan spelarna rättar sina lottorader nuförtiden – det gäller i alla fall för den Halmstadbo som i helgen satsade hundra kronor och vann drygt två miljoner genom att pricka in sju rätt.

När Svenska spels vinnarambassadör ringde upp vinnaren, som är i 70-årsåldern, på lördagskvällen hade Halmstadbon svårt att tro att det var sant. Vinnarambassadören förklarade att Halmstadbon prickat in samtliga sju siffror och att vinsten var 2 076 898 kronor men den skeptiske Halmstadbon trodde att det var ett skämt och ville själv kolla upp siffrorna – och se miljonerna på bankkontot – innan han börjar fira. 

– Men som sagt det låter trevligt och skulle betyda mycket för en pensionär som mig. Jag skulle kunna dela med mig till barnen. Hustrun och jag skulle ändå ha pengar kvar. Men först måste vi se att det stämmer och pengarna in på banken. Men tack för att du ringde, sade Halmstadbon, som vill vara anonym, till Svenska spels vinnarambassadör enligt ett pressmeddelande. 

Inom kort trillar pengarna in på Halmstadbons konto – och då har han drygt två miljoner anledningar att fira vinsten. 

Mest läst