Arkivbild.
Arkivbild.

Maskerat gäng attackerade trio

Ett gäng på 8-12 personer ska ha utsatt tre personer för misshandel i Stenungsund. Gänget ska ha varit maskerade och använt tillhyggen.

ANNONS
|

Det var strax efter klockan 20 som larmet kom in om någon form av slagsmål på Hasselbacken i Stenungsund. Polis och ambulans kallades till platsen. Det rapporterade nyhetersto.se om först.

– När vi kommer fram är det någon som blöder, men det är oklart hur pass skadade personerna är. Samtliga tre offer förs till sjukhus, säger vakthavande befäl vid Västra Götalandspolisen, Johan Josarp.

Polisen jagar gärningsmännen

Uppgifterna från polispatrullen som åkte till platsen är enligt vakthavande knapphändiga. Men det ska ha rört sig om ett stort gäng som attackerade trion.

– Det var ett gäng på mellan 8-12 personer och de ska ha använt någon form av tillhyggen vid misshandeln. Gänget ska dessutom ha varit maskerade. Men när polisen kommer till platsen har de redan försvunnit, sägervakthavande befäl vid Västra Götalandspolisen, Johan Josarp.

ANNONS

Polisen söker i området efter gärningsmännen, men vid klockan 23 hade ännu ingen gripits. En anmälan om misshandel har upprättats.

ANNONS