Bilden är en arkivbild.
Bilden är en arkivbild. Bild: Johan Nilsson/TT

Man med pistol gripen i Uddevalla

En man beväpnad med pistol har gripits i Uddevalla under tisdagen misstänkt för brott mot vapenlagen. Polisen håller i nuläget förhör med mannen.

ANNONS
|

Det var vid 15:30 under tisdagseftermiddagen som en man greps i centrala Uddevalla. Det visade sig då att mannen var beväpnad, skriver Bohusläningen.

Inledningsvis rörde det hela sig om ett misstänkt narkotikabrott.

– Som jag förstår det så började det antagligen som ett narkotikabrott. När man sedan skulle ta med personen på kroppsbesiktning hittade man en pistol, säger Stefan Gustafsson, presstalesperson vid polisen region Väst till tidningen.

Polisen i Uddevalla är förtegen kring händelsen, men bekräftar att en person har gripits för vapenbrott.

– Vi kan inte gå in på mer just nu. Han sitter i förhör och vi får invänta vad han säger där, säger Håkan Larsson, jourhavande förundersökningsledare, till Bohusläningen.

ANNONS
comments

Kommentarer

Vad tycker du?

Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och GP förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS