Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det.

Riktig journalistik gör skillnad.Nyheter med närvärde

  Den här artikeln ingår för dig som är kund.

  Man knivskuren i bråk – en gripen

  En man i 50-årsåldern har blivit knivskuren i Borås efter ett större bråk. Han hittades med sin blödande arm inlindad i en tröja, och han ska även ha fått knivstick i bröstkorgen.
  – En man i 40-årsåldern är nu gripen, säger Ulla Brehm, presstalesperson hos polisen i region Väst.

  Vid sjutiden på måndagskvällen inkom ett larm om en grov misshandel i Borås. Ett större bråk skulle då ha urartat, och en man hittades knivskuren på platsen.

  Du läser nu en av dina fria artiklar på GP.se

  – Vi hittade en man där med en tröja lindad runt armen, och han blödde alltså från armen, säger Ulla Brehm, presstalesperson hos polisen i region Väst.

  Mannen har även fått knivstick i bröstet.

  – Mannen har fått stickskador i bröstkorgen och i armen. Hans tillstånd är stabilt, säger Bosse Haglund på pressjouren på Södra Älfsborgs sjukhus.

  Ville inte prata

  Mannen kördes till sjukhus för vård, men vägrade berätta för polisen vad som hade inträffat. Personerna på platsen var heller inte särskilt pratsamma.

  – Vi har försökt prata med så många som möjligt på plats, men ingen ville förklara vad det var som hade hänt. Istället får vi ju prata med grannar och så vidare, säger Ulla Brehm.

  Polisen har hittat en kniv i anslutning till platsen. Händelsen rubriceras i nuläget som grov misshandel. En man i 40-årsåldern har gripits för brottet. Personen har förts till polisstationen för förhör.

  Vill du veta mer om hur GP arbetar med kvalitetsjournalistik? Läs våra etiska regler här.