Man hittade gift par i sin säng

ANNONS
|

Det var i våras som en lägenhetsinnehavare hittade ett okänt par i sin lägenhet enligt Hallandsposten. Han hade låtit en väninna vara hemma hos honom medan han var bortrest och hon i sin tur hade tagit dit andra personer, som enligt lägenhetsinnehavaren vägrade gå när han bad dem.

De gick i stället in och lade sig att sova i hans säng och blev sedan förvånade när de väcktes av polis. Den manlige ”inkräktaren” lommade iväg utan knussel, medan hans fru ville sova vidare. Hon reagerade aggressivt när hon därefter lyftes upp med våld.

Kvinnan som är 42 år gammal åtalas nu för hot och våld mot tjänsteman efter att ha slagit och sparkat på, samt uttryckt sig hotfullt mot poliser.

ANNONS

Hon är också misstänkt för narkotikabrott då hon var påverkad vid händelsen. Hon minns inte själv vad som hände utan har bett sin man vittna.

Han beskriver hur hans fru låg kvar i sängen och därför lyftes upp av polisen. Hon gjorde motstånd och ju hårdare poliserna tog i desto värre blev det i situationen frun till sist var fängslad till händer och fötter.

Det var första gången de var i lägenheten och de hade missuppfattat vem de faktiskt besökte. De trodde att personen de festade med kvällen före var den person som bodde i lägenheten.

ANNONS