Flera bilar och en plogbil har krockat mellan Svenljunga och Sexdrega.
Flera bilar och en plogbil har krockat mellan Svenljunga och Sexdrega. Bild: JOAKIM ERIKSSON

Krock med plogbil – en skadad

En personbil krockade med en plogbil och körde därefter in i en mötande bil på väg 154 mellan Svenljunga och Sexdrega under torsdagsmorgonen.
– En person är skadad, säger Per Fägersten vid räddningstjänsten Södra Älvsborg.

ANNONS
|

SOS fick larmet strax efter klockan åtta på torsdagsmorgonen.

– Enligt larmet ska det vara en plogbil och två personbilar inblandade, säger Stefan Gustafsson, presstalesman vid polisen region väst.

Per Fägersten, inre befäl vid räddningstjänsten Södra Älvsborg, säger att en person som färdades i en av personbilarna fick föras till sjukhus, troligtvis med lindriga skador.

– En personbil har gått in i plogbladet och skadat hela sidan och sedan krockat med en mötande bil. Sidan på bilen var bortfläkt så med tanke på det klarade sig personen väldigt bra, säger han.

Till en början var vägen helt avstängd för trafik, men vägen kunde öppnas igen vid klockan nio.

ANNONS
comments

Kommentarer

Vad tycker du?

Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och GP förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS