Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det.

Om Cookies

Körde av vägen – hamnade i bäck

En bil har kört av vägen utanför Kareby i Kungälvs kommun. Färden slutade i en bäck 200 meter från vägbanan efter att bilen av okänd anledning kört av vägen. En person har tagit omhand av ambulanspersonal.

Strax innan 21 på torsdagskvällen larmades ambulans och räddningstjänst till en trafikolycka väster om Kareby i Kungälvs kommun. 

Du läser nu en av dina fria artiklar på GP.se

– Det är en bil som av okänd anledning har kört av vägen och ut på åkern. Sen har färden slutat i en bäck uppskattningsvis 200 meter från vägbanan, säger Kristoffer Gottlieb, insatsledare vid Bohus räddningstjänstförbund. 

En person har förts med ambulans till sjukhus. I nuläget finns inga uppgifter om skadeläget eller om personen har ådragit sig allvarliga skador. 

– Men det är en gedgien smäll. Krockkuddarna har löst ut och motorhuven är ordentlig tillknycklad, säger Kristoffer Gottlieb. 

Ett körfält är avspärrat under räddningsinsatsen, men enligt räddningstjänsten är det inte en vältrafikerad väg, vilket gör att det inte är någon större trafikpåverkan efter olyckan. 

– Nu håller vi på att säkerställa så att bilen inte läcker drivmedel eller något liknande, säger Kristoffer Gottlieb. 

Mest läst