Husrannsakan mot MC-gäng

Ett larm om en misstänkt stöld kom in till polisen vid halv ett på söndagsmorgonen. Larmet kom från ett välkänt företag i Vänersborg. På plats följde polisen efter en man till ett klubbhus där polisen genomförde en husrannsakan.

ANNONS

Mannen ska ha avlägsnat sig från företagslokalerna i en bil och polisen ska ha följt efter bilen till ett klubbhus. Där polisen sedermera genomförde en husrannsakan under söndagsmorgonen.

– Under husrannsakan hittades en mindre mängd narkotika och doping preparat samt ett föremål som fall in under vapenlagen, säger Owe Larsson, jourhavande förundersökningsledare vid polisen i Trollhättan.

Enligt Jenny Wirén, polisens presstalesman för Region Väst ska inbrottet ha skett i en affär på Skyttegatan i Vänersborg. Där bland annat rutor ska ha krossats i samband med att man försökt ta sig in i affären.

Enligt Owe Larsson är ett par personer misstänkta för inbrottet i affärslokalerna men ingen ska ha frihetsberövats i ärendet.

ANNONS

De misstänkta ska även vara kända av polisen sedan tidigare.

En anmälan gällande försök till stöld eller stöld är upprättad i samband med inbrottet i företagets lokaler.

comments

Kommentarer

Vad tycker du?

Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och GP förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS