Halt väglag – flera olyckor i morgontrafiken

Flera bilar har kört av vägen i morgontrafiken. Polisen varnar för halt väglag. – Det kan vara sån där halka som man inte ser nu, säger polisens presstalesperson Peter Adlersson.

ANNONS
|

Vid halv-åttatiden på lördagsmorgonen körde flera bilar av vägen i morgontrafiken.

På E45 strax före Bohus har en bil kört in i vägräcket i södergående riktning.

– Det är en bilist som har snurrat in i räcket. Det ska vara mycket halt på platsen, säger polisens presstalesperson Peter Adlersson.

Bilen ska bärgas, men det finns inga uppgifter om personskador.

Strax innan olyckan på E45 inträffade en olycka i Kungsbacka. En kvinna i 20-årsåldern körde av vägen och fick undersökas av ambulanspersonal, men ska inte ha ådragit sig några allvarliga skador.

– Bilen har kört av vägen och hamnat på taket. Hon kunde ta sig ur bilen själv och ska ha klarat sig bra, säger Peter Adlersson.

ANNONS

Ytterligare en trafikolycka rapporterades vid halv åtta på morgonen. En bil har kört i diket utanför Falkenberg. Ingen ska ha skadats i olyckan, men även där ska det vara halt på platsen och polisen uppmanar bilister att köra försiktigt.

– Det kan vara sån där halka som man inte ser nu. Det gäller att hålla avstånden och anpassa hastigheten. Ta det försiktigt helt enkelt, säger Peter Adlersson.

ANNONS