Fyrhjuling har kraschat in i bergvägg

En kvinnan klämdes fast under en fyrhjuling efter att ha kraschat in i en bergvägg i Bohuslän. Både ambulanshelikopter en vanlig ambulans larmades ut till olycksplatsen och kvinnan har nu körts till sjukhus. – Föraren ska ha klämts fast under fordonet. Vad som verkar vara privatpersoner har fått loss personen som är medvetslös, säger Jimmy Göransson på räddningstjänsten.

ANNONS
|

SOS larmades om olyckan klockan 14.49 på lördagseftermiddagen. Kort innan larmet ska en kvinnapå en fyrhjuling av okänd anledning kraschat in i en bergvägg i närheten av Hunnebostrand i Bohuslän och därefter fått fordonet över sig.

Jimmy Göransson är insatsledare vid räddningstjänsten i Sotenäs kommun som larmats ut på olyckan.

– Vi har precis kommit till platsen och jag väntar på en återrapport. Fyrhjulingen ska ha kört in i en bergvägg och sedan ska föraren ha fått den över sig och klämts fast under den. Vad som verkar vara privatpersoner har fått loss personen. Personen ligger i ett dike och får vård vi platsen och är medvetslös, berättadeJimmy Göransson kort efter larmet.

ANNONS

SOS Alarm uppger att man skickat ut både en ambulanshelikopter och en vanlig ambulans till platsen där olyckan inträffat.

– Helikoptern håller på att landa vid platsen just nu, berättadeJimmy Göransson vid 15.20-tiden på lördagen.

Transporterad till sjukhus

Enligt polisens presstalesman är det en kvinna som är skadad.

– Vi kom fram till platsen klockan 15.25. Enligt de uppgifter vi har fått från SOS så är det en kvinna som har vält med en fyrhjuling i en korsning, säger Thomas Fuxborg.

Vid 15.50-tiden meddelade SOS Alarm att den skadade kvinnan körts i vanlig ambulans till sjukhus.

– Hon vårdas på Näl. Jag har i nuläget inga detaljer kring hennes skadeläge, säger Göran Carlbom, vakthavande befäl vid polisen i region Väst.

ANNONS