Flera till sjukhus efter krock

En personbil och en skåpbil krockade under lördagskvällen på E20 strax utanför Mariestad. Sex personer var inblandade i olyckan och fyra fick köras till sjukhus i ambulans.

ANNONS
|

Två stationer från räddningstjänsten larmades till olyckan på E20 som inträffade strax efter klockan 23 på lördagskvällen.

Det är oklart vad som orsakade olyckan men i de två fordonen färdades totalt fem personer, som initialt skulle föras till sjukhus.

– Alla har skickats iväg till sjukhus. En person satt fastklämd när vi kom dit, sa Peter Knutsson, inre befäl vid Östra Skaraborgs räddningstjänstförbund, vid midnatt.

Ett fordon fick därmed klippas upp av räddningstjänsten.

– Fyra stycken är avförda till sjukhus enligt de uppgifter jag har fått. Två lite allvarligare skadade än de andra två men inget livshotande enligt de uppgifter vi har fått, säger Joakim Hansson, vakthavande befäl vid polisregion Väst.

ANNONS

Under söndagsmorgonen meddelade polisen att totalt sex personer varit inblandade i olyckan, men att endast fyra behövt vård.

Vid räddningsarbetet valde man att stänga av E20 i höjd med olycksplatsen men strax innan 01 meddelade polisen att trafiken släppts på igen.

ANNONS