Fest urartade i Mölndal – misstänkt mordförsök

Under onsdagskvällen larmades polis till en adress i Lindome där en fest urartat i bråk. På platsen hittar polisen en man som bland annat har huvudskador som tros ha orsakats av någon form av stickvapen.

ANNONS
|

Larmet kom till polisen vid 22.13 under onsdagskvällen.

Enligt de första uppgifter ska det röra sig om ett bråk efter en fest. När polisen kommer till platsen möts man av en rörig situation.

En man med huvudskador, som kan ha orsakats av kniv eller stickvapen, hittas på platsen. I anslutning till den skadade mannen hittar man också två kvinnor och en man som uppger att skadade ska ha fallit och fått skadorna.

Den skadade mannen fördes med ambulans till sjukhus där hans skador bedöms vara allvarliga men inte livshotande.

Två kvinnor och en man anhållna

I samband med att polisen förhör de inblandade på platsen hittar man en kniv på en av kvinnorna som fanns i närheten av den skadade mannen.

ANNONS

Enligt polisen står det klart att brottsoffret och de misstänkta känner varandra sedan tidigare.

De två kvinnorna och en mannen grips på plats misstänkta för försök till mord eller dråp och misstänkts också för våldsamt motstånd i samband med gripandet.

Senare under kvällen har åklagare anhållit samtliga tre.

Den skadade mannen fick under kvällen eller natten lämna sjukhuset.

comments

Kommentarer

Vad tycker du?

Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och GP förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS