Förare i bråk - en till sjukhus

En bilförare ska ha haft åsikter om hur en annan bilförare körde. Då bestämde sig båda för att stanna vid en bensinmack där det blev handgemäng. Den enda mannen fördes till sjukhus med ambulans, polisen letar efter den andra som försvann från platsen.

ANNONS
|

Det var vid 22-tiden på måndagskvällen som två bilförare ska ha rökt ihop. Polisen larmades till Ölme i Kristinehamns kommun, där två bilförare ska ha börjat slåss med varandra, som GT var först med att berätta om.

–Det har varit någon form av trafiksituation. Mannen har blinkat med helljuset när han haft någon åsikt om hur en annan förare framfört sitt fordon, säger Morgan Connedal, vakthavande befäl hos polisen i Karlstad.

De båda männen ska ha kört vidare men sedan stannat på en bensinstation där de gjorde upp.

- Gärningsmannen ska ha slagit målsägande i huvudet med ett tillhygge, säger Morgan Connedal.

ANNONS

Den misstänkte gärningsmannen försvann sedan från platsen. Exakt vad för sorts tillhygge det rör sig om vill polisen inte gå in på. Polisen söker nu efter den misstänkte mannen.

- Vi vet vilken bil det rör sig om, säger Morgan Connedal.

Mannen i 45-årsåldern som ska ha blivit slagen, har förts till sjukhus med ambulans med en blödande skada från huvudet. Mannen ska ha varit kontaktbar under färden till sjukhuset.

Gärningsmannen misstänks för grov misshandel och vårdslöshet i trafik.

ANNONS