En till sjukhus - totalstopp

En person har körts till sjukhus efter att två personbilar krockat vid Gläborgsrondellen under E6 i mellersta Bohuslän. Olyckan har skapat långa köer i trafiken då vägen har varit totalt avstängd efter olyckan. – Bärgare är på väg till platsen, men det är fortfarande helt stopp, säger Peter Adlersson på polisen.

ANNONS
|

Polisen larmades till olyckan klockan 13.15 på onsdagseftermiddagen. Polisens presstalesman Peter Adlersson berättar att olyckan har inträffat vid Gläborgsrondellen som ligger under E6 i höjd med Munkedal i mellersta Bohuslän.

Rondellen leder trafikensom svänger av från E6 via Gläborgsmotet till väg 162 som går mellan Munkedal och den populära sommarstaden Lysekil.

Stor trafikpåverkan

– Det är en krock mellan två personbilar. En person har körts i ambulans till sjukhus. Jag har inga uppgifter om skadeläget. Det har varit och är fortfarande helt stopp i trafiken, men nu är en bärgare på väg till platsen, berättar Peter Adlersson vid 14-tiden på onsdagen.

Trafikverkets prognos var vid 14-tidenatt väg 162 mellanGullmarsgården till Gläborgsmotet inom kort skulle öppna upp för trafik vid 14.30-tiden. Trafikanter kan dock räkna med en del köer även efter den tiden då vägen varit avstängd i över en timme.

ANNONS
ANNONS