Däck orsakade olycka på E6

På E6 i södergående fält vid Sandsjöbacka kolliderade två personbilar under tisdagsmorgonen. Orsaken till att bilarna kolliderat tros vara att den ena bilen väjt för ett bildäck.

ANNONS
|

Det var strax efter klockan 07 som en trafikolycka på E6 Sandsjöbacka. Enligt de uppgifter polisen har just nu tros olyckan ha varit ett däck på villovägar.

– Ett lastbilsdäck låg på ena körbanan ochdet verkar som att det ena fordonet väjt för däck, säger polisen pressinformatör, Tommy Nyman i region Väst.

Ingen person ska ha skadats vid olyckan. Det ska heller inte ha blivit någon trafikpåverkan till följd av olyckan.

Vägen avstängd i norrgående riktning

En bra bit söderut på E6, i höjd med Vellinge har flera fordon kolliderat. Det ska röra sig omtvå personbilar och en lastbil som krockat på E6:an i norrgående riktning.

ANNONS

Samtliga fyra personer som var inblandade i olyckan har tagit sig ut ur bilarna. De uppges inte ha blivit skadade, enligt initiala uppgifter.Det har blivit omfattande köbildning, till följd av olyckan,i trafiken.

Polis, ambulans och räddningstjänst har larmats till platsen. Vägen har stängts av i norrgående riktning. Personbilarna kommer att bärgas från platsen. Ingen person uppges ha kommit till skada.

– Nu är bilarna bärgade och trafiken har släppts på, men det fortfarande lite köbildning, säger polisens pressinformatör i Syd, Kim Hild.

ANNONS