Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det.

Om Cookies

Bil körde av väg – två till sjukhus

Väg 42 i höjd med Frufällan stängdes av helt under måndagskvällen efter en singelolycka. Två personer har fördes till sjukhus. Polisen misstänker alla inblandade för drograttfylleri.

Larmet om olyckan kom strax innan klockan 18 på måndagskvällen. Väg 42, i höjd med Frufällan där olyckan inträffat, stängdes inledningsvis av i båda riktningarna.

Minst två personer har förts till sjukhus med ambulans, uppger SOS Alarm.

– Det är en singelolycka, de hamnade utanför vägbanan. De var tre personer inblandade i olyckan, två förts till sjukhus, säger Christer Larsson, inre befäl vid räddningstjänsten Södra Älvsborg.

Enligt räddningstjänsten ska den tredje personen fått åka med polis från platsen.

Misstänkt drograttfylleri

Men enligt polisen ska alla tre personer ha förts med ambulans till sjukhus med oklara skador. Polisen misstänker dock att det rör sig om en drograttfylla och alla inblandade kommer därför tas med för provtagning.

– Polisen misstänker drograttfylleri, det är oklart vem som är föraren, alla förs till sjukhus för att ta blodprov, säger Johan Josarp, vakthavande befäl vid polisen region Väst.

Strax innan klockan 18.30 hade räddningstjänsten lämnat platsen och vägen var åter öppen för trafik.

Vid 20-tiden meddelade polisen att alla tre personerna skadades lindrigt i olyckan, alla tre är också misstänkta för drograttfylleri. En av personerna ska även ha varit efterlyst av frivården.

Mest läst